Op veler verzoek is de zomerbraderie terug van weggeweest.
Op veler verzoek is de zomerbraderie terug van weggeweest. onbekend

Zomerbraderie Winkelcentrum Schothorst terug van weggeweest

4 juli 2018 om 17:31 Nieuws

AMERSFOORT Op veler verzoek is de zomerbraderie in Winkelcentrum Schothorst terug van weggeweest. En wel op 7 juli van 11.00 uur tot 17.00 uur. De insteek zal dit jaar anders zijn dan vorige jaren. De braderie zal leuker en exclusiever worden, voorzien van het thema standwerkers. Standwerkers die hun waren op een leuke en ludieke manier gaan presenteren.

Bianca van der Linden-Snel

,,Buurtbewoners stelden ons regelmatig de vraag of de zomerbraderie weer terug kwam. Het evenement werd gemist. Wij zijn dan ook erg blij om te melden dat de braderie op 7 juli terug is in het winkelcentrum. De insteek is dit jaar anders dan voorgaande jaren. Het heeft een thema, namelijk standwerkers'', vertelt Kees Rottier, eigenaar van kapsalon Own Look en woordvoerder van de winkeliersvereniging.

,,Verschillende enthousiaste standwerkers uit het hele land komen naar het winkelcentrum. Zij gaan hun exclusieve producten op een sensationele manier aan het publiek presenteren. Het belooft een waar spektakel te worden", aldus Kees Rottier.

KINDERACTIVITEITEN ,,Voor de kinderen zijn er heel veel leuke activiteiten te doen. Zo zal de bekende ballonnenclown Clown Carlo op het winkelcentrum aanwezig zijn. Voor de jonge kinderen is er de draaimolen en kunnen zij knutselen met het Straattheater. Ook kunnen de kinderen worden geschminkt en zal de Dj-school On Tour aanwezig zijn. Dat is ontzettend leuk, zij geven de kinderen de kans om eventjes in de huid van een dj te kruipen. Het wordt een braderie voor jong en oud", vult Esther Rottier aan.

KRAMEN ,,Elke winkelier heeft zijn eigen kraam op de zomerbraderie. Ieder met zijn eigen aantrekkelijke aanbiedingen of acties. Op deze manier kunnen de wijkbewoners op een leuke manier kennismaken met alle nieuwe en bestaande winkels in het winkelcentrum'', vertelt Esther Rottier.

,,Kapsalon Own Look is al sinds 2002 gevestigd in het winkelcentrum. Wij laten de mensen kennismaken met ons nieuwe concept, de abonnementen. Voor een vast bedrag per maand mag je onbeperkt naar de kapsalon komen, zodat je er altijd mooi uitziet. Vooral de jongeren spreekt dit concept zeer aan. Daarnaast kun je bij onze kraam terecht voor het invlechten van haarextensions of het aanbrengen van kleurgel", aldus Ester Rottier.

WINKELCENTRUM Kees Rottier vervolgt: ,,Het winkelcentrum is eigendom van een particuliere eigenaar en bestaat inmiddels alweer 32 jaar. De eigenaar en de ondernemers zijn betrokken en staan in nauw contact met elkaar. En er is een actieve winkeliersvereniging. Er zijn de afgelopen jaren best veel veranderingen geweest in het winkelcentrum. Winkels die verdwenen waarvoor andere winkels in de plaats kwamen en Arjan Schut werd de nieuwe eigenaar van de Keurslager.''

,,Wij zijn erg blij met de nieuwe ondernemers zoals de Barbershop en de phonery, waar je onder meer terecht kunt voor het repareren van je mobiele telefoon. Gezamenlijk doen wij er alles aan om het een leuk, gezellig en netjes winkelcentrum te houden. Zoals nu, de bloembakken zijn weer mooi gevuld door bloemisterij van Beest. Winkelcentrum Schothorst is een heel gevarieerd winkelcentrum waar buurtbewoners plezierig terecht kunnen voor al hun dagelijkse boodschappen. Elke dag staat er wel een kraam waar je, onder andere, terecht kunt voor een lekker visje, brood of kaas. Er zijn twee mooie grote supermarkten met hele ruime openingstijden. Daarnaast is er een gratis parkeerterrein met wel 150 parkeerplaatsen, dat maakt het een uniek winkelcentrum. Dat er geen leegstand is zegt wel iets over de prettige sfeer en de betrokken ondernemers", vertelt Kees Rottier.

ACTIVITEITEN ,,Het winkelcentrum organiseert jaarlijks een aantal evenementen, terug te vinden op de Facebookpagina van het winkelcentrum. Vrijdagavond 22 juni was er groots optreden van het Harmonieorkest van muziekvereniging Wilskracht. Dit exclusieve orkest in de open lucht was met recht een groot succes. Uiteraard komt ook dit jaar Sinterklaas weer langs, samen met het Zwarte Pieten orkest'', gaat Rottier verder.

,,Vorig jaar is er door de winkeliersvereniging flink geïnvesteerd in nieuwe feestverlichting door het hele winkelcentrum met als eyecatcher de geheel uitgelichte plataan met 3000 lampjes midden op het winkelcentrum. De kerstman arriveert in de arrenslee waarna de kinderen altijd een rondje mee mogen rijden. Maar eerst maken we ons op voor de zomerbraderie. Komen jullie ook?", sluit Rottier af.

a[ www.winkelcentrumschothorst.nl,         wcschothorst@gmail.com

Op veler verzoek is de zomerbraderie in Winkelcentrum Schothorst terug van weggeweest.
Voor de kinderen zijn er veel leuke activiteiten te doen.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie