Afbeelding
Picnic

Tweeduizend bezoekers bij het eerste Picnic Zomerfeest

24 juni 2018 om 19:51 Nieuws

AMERSFOORT Bijna tweeduizend mensen bezochten zondag het eerste Picnic Zomerfeest. Amersfoort had de primeur van het door de online supermarkt georganiseerde event.

Op het festivalterrein op de Olimolenhof in Amersfoort konden bezoekers meedoen aan oud-Hollandse spelletjes of reuze-bellen maken van bellenblaas. Voor de jongsten was er een Picnic Speel- en Springhoek, met daarin een springkussen, ballenbak, schminkstudio en tot bakfiets omgebouwde mini-draaimolen. Ook konden kinderen een kijkje nemen in een echte brandweerwagen en mochten ze een rondje meerijden in een van de bestelwagentjes van Picnic.

EIGEN FESTIVAL ,,In Amersfoort en de omliggende gemeenten hebben we veel trouwe, enthousiaste klanten die ons vanaf het allereerste begin steunen. We wilden hen graag op een leuke, feestelijke manier bedanken", vertelt organisator Joanne Jongens. ,,We staan regelmatig op evenementen en het was voor ons een grote wens om dit uit te breiden naar ons eigen festival. Het is heel fijn dat dit ook door onze klanten zo enthousiast is ontvangen – we zijn echt overweldigd door de grote opkomst."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie