Afbeelding
Winkelcentrum Vathorst

Zomerfeest in winkelcentrum Vathorst

Nieuws

AMERSFOORT Winkelcentrum Vathorst staat zaterdag 9 juni weer in het teken van het Zomerfeest, een jaarlijks terugkerend evenement voor het hele gezin. Dit jaar heeft het als thema 'Zoete Zaterdag'.

Het feest barst om 11.00 uur los met de onthulling van een bijzondere prullenbak op het plein aan de Cruquius, door een wethouder van de gemeente Amersfoort. Ook de prullenbak die de 10-jarige Taeke Smink heeft gemaakt, wordt aan het publiek getoond.

PROGRAMMA Na de onthulling zal de groep Youth033 een rap laten horen die speciaal is geschreven in het kader van zwerfafval en treed ook de 9-jarige Amersfoortse Timo van Haaren op. Daarna zijn er op het plein aan de Cruquius en op het plein bij Icoon diverse activiteiten. Kinderen kunnen geschminkt worden, gratis plaatsnemen in de Teacups-carrousel, springen op het springkussen of deelnemen aan de cupcakes workshop. En hebben ze dorst gekregen dan kunnen ze bij de limonadebar van Cool Bear een kindercocktail halen.

Volwassenen kunnen voorlichting krijgen over brandveiligheid in huis via een special VR-bril en krijgen informatie over zwerfafval. Om 13.00 en 14.00 uur kunnen bezoekers met de voetjes van de vloer tijdens de Salsa-workshops van ML Dancecentre. 

BAKWEDSTRIJD Op het Cruquiusplein is tussen 12.00 en 16.00 uur niemand minder dan Rutger van den Broek aanwezig, de winnaar van het eerste seizoen van Heel Holland Bakt. Bezoekers kunnen ook meedoen aan een bakwedstrijd. De taarten kunnen tussen 12.30 en 30.00 uur ingeleverd worden bij Rutger en hij beoordeelt wie de beste taart gebakken heeft. 

LOTERIJ Ook houdt het winkelcentrum een loterij voor het goede doel. De opbrengst van de loterij gaat naar Stichting Kinderwens Ambulance Utrecht, een vrijwilligersorganisatie die probeert de wens van ernstig zieke kinderen te vervullen. Tussen 11.00 tot 15.00 uur houdt Icoon/Scholen in de Kunst ook een open huis.

Meer informatie is te vinden op www.winkelcentrumvathorst.nl

advertentie
advertentie