,,Ons vak is een ambacht waarbij maatwerk wordt geleverd,
,,Ons vak is een ambacht waarbij maatwerk wordt geleverd," aldus Paul Dortland. Studio 033

Optiek Verkerk ziet het beter

30 mei 2018 om 17:31 Nieuws

AMERSFOORT Optiek Verkerk behoort zeker tot een van de mooiste en sfeervolste opticiens van Amersfoort. Klanten zijn veelal verrast over het steeds veranderende interieur en de vernieuwende collecties. Een optiek met oog voor detail. Van de toonaangevende collectie tot aan de speciaal voor hen gemaakte 'brillen'koekjes.

Bianca van der Linden-Snel

,,Iedereen kan altijd zonder afspraak binnenkomen. Er is altijd gediplomeerd personeel aanwezig waaronder een opticien, optometrist, contactspecialist en brilstylist", zo begint Bas Boone. ,,Wij zagen geregeld dat het zoveel beter kon. Bij ons wordt de klant echt gezien."

,,Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. In onze winkel kunnen klanten in alle rust hun wensen bespreken." Paul Dortland vervolgt: ,,Wij hebben ruimtes met geavanceerde apparatuur waarin de oogmeting wordt gedaan door deskundig personeel. Hierbij wordt er uitgebreid gekeken naar het oog, waaronder de vorm en de droogte van het oog. In overleg met de klant wordt er gezocht naar de beste zichtoplossing. In onze werkruimte controleren en slijpen wij de glazen en worden de lenzen op maat aangemeten. Doordat de ruimte open is houden wij het contact met de klant. Ons vak is een ambacht waarbij maatwerk wordt geleverd en dat mag gezien worden."

NACHTLENS Een innoverende zichtoplossing is de nachtlens. Mensen met een sterkte tot -4,5 kunnen met de nachtlens op een veilige manier hun zicht ´s nachts corrigeren waardoor er overdag niets meer nodig is. ,,Het is een mooi alternatief voor laseren dat een definitief effect heeft. Het kan een ideale oplossing zijn voor mensen die last hebben van hun lenzen door de droge lucht op kantoor", zegt Dortland.

FIXATIE DISPERATIE Bij fixatie disperatie werken de ogen onderling niet optimaal met elkaar samen. Dat kan verstrekkende gevolgen hebben waaronder hoofdpijn, lichtgevoeligheid en zelfs lees- en schrijfproblemen.

,,Het is belangrijk om hier alert op te zijn. Een bril met een prisma kan vaak lees- en schrijfproblemen bij kinderen voorkomen. Onze optometristen hebben hier veel ervaring mee. Wij verdiepen ons steeds meer in de medische oogzorg en staan dan ook in nauw contact met de ziekenhuizen in de omgeving", legt Dortland uit.

BRILLEN Optiek Verkerk heeft naast contactlenzen vele mooie en modieuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een uniek, niet alledaags, montuur is terug te vinden bij het Belgische merk Theo. Elke handgemaakte bril heeft daar zijn eigen verhaal. Daarnaast heeft het Deense design Lindberg unieke exemplaren van buffelhoorn of titanium. ,,Een bril moet je voelen en passen. Daarbij geven wij persoonlijk vakkundig advies, wij zien dat het beter kan", zo sluit Boone af.

i [Optiek Verkerk, Kamp 78 80, 3811 AT Amersfoort, www.optiekverkerk.nl, amersfoort@optiekverkerk.nl, 033-4721719.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie