Ravelijn zoekt vrijwilligers

25 februari 2014 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De stichting Ravelijn, het adres voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk aan de Bergstraat 24, zoekt meerdere vrijwilligers voor functies in Amersfoort.

Ravelijn zoekt deze week onder meer een maatje voor een 34-jarige man met een verstandelijke beperking. Deze werkende jongeman zou in het weekend graag samen met een vrijwilliger van hockey, muziek of computerspelletjes genieten (vacature 3151).

Voor kwetsbare mensen zoekt Ravelijn bezoekvrijwilligers die hen een gezelligheid en aandacht bieden. Het gaat om mensen met een (psychische, verstandelijke of lichamelijke) beperking, chronisch zieken, mantelzorgers, kinderen en ouderen (vacature 3818).

De functie 'tuinman of tuinvrouw' is zeer geschikt voor mensen die van graag buiten werken. Groene vingers zijn niet noodzakelijk. Deze vrijwilligers gaan aan de slag bij een speeltuin in De Kruiskamp (vacature 2016).

Voor een stichting die kleinschalige woonarrangementen biedt voor senioren, zoekt Ravelijn een penningmeester (vacature 2415).

Ook zoekt Ravelijn een penningmeester voor bewonersinitiatieven in Kattenbroek, Schothorst en Zielhorst (vacature 3961).

Sportiviteit, affiniteit met jongeren en autisme en humor; dat is wat Ravelijn zoekt in een sportclubbegeleider. Hij/zij begeleidt jongeren die eenmaal per week gaan sporten in het Sportfondsenbad (vacature 3715).

Wie interesse heeft, kan op werkdagen (9.00 tot 17.00 uur) vrijblijvend langskomen bij stichting Ravelijn. Meer informatie in de vacaturebank op www.ravelijn.nl, tel. 033-4613000 of twitter: @ravelijn_033 en Facebook: stichtingravelijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie