Alle negen holes geopend bij golfclub Hoogland

31 januari 2014 om 00:00 Nieuws

HOOGLAND - Vanaf begin januari 2014 zijn alle negen holes geopend bij Golfclub Hoogland Amersfoort. Tot eind december waren er slechts vier holes beschikbaar, maar nu kunnen de golfliefhebbers dus hun hart ophalen in Amersfoort.

Zeven dagen per week van half tien 's ochtends tot zes uur 's avonds kan er gegolfd worden bij de golfclub.

Elke hole heeft zijn eigen moeilijkheidsgraad. Dat is vooral te zien in de lengte van de holes, die zeer verschillen. Maar ook de vele waterpartijen en bunkers zorgen ervoor dat golfers steeds weer worden uitgedaagd.

Op de driving range kan uitgebreid worden geoefend op de afslag. Er zijn in totaal achttien afslagplaatsen, waarvan zestien overdekt. Het putten kan worden geperfectioneerd op de puttinggreen van 250 vierkante meter. Daarnaast is er de ruimte om de bunkerslag te verbeteren.

Ook beschikt Golfclub Hoogland Amersfoort over een indoor 3D-simulatie. Een oefeninstrument waarmee alle slagen en techniek tot in de kleinste details geanalyseerd en verbeterd kunnen worden. Ook kan digitaal één van 65 's werelds mooiste en beroemdste banen 'gelopen' worden.

Na dit alles is er genoeg tijd om in de sfeervolle gelegenheden (brasserie, bar, terras of restaurant) na te praten over een dag op de baan. Eventueel met een van de golfprofessionals die in staat zijn om elke golfer bij te staan in de ontwikkeling van hun golfspel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie