Inloopavond Buitengewoon Zorgzaam

Nieuws

VATHORST - Voor het project Buitengewoon Zorgzaam in Vathorst vindt woensdag 5 februari een inloopavond plaats. Omwonenden en winkeliers kunnen deze avond tussen 19.00 en 21.00 uur op ieder gewenst moment binnenlopen, zodat ze kennis kunnen maken met de partijen die betrokken zijn bij de realisatie van Buitengewoon Zorgzaam.

Tevens geven de partijen graag een persoonlijke toelichting op het project, waaronder het ontwerp en is informatie beschikbaar over de nog te verhuren ruimte op de begane grond van ongeveer duizend vierkante meter, die verhuurd gaat worden aan partijen die de meerwaarde van dit bijzondere concept herkennen en zich hier graag zouden willen vestigen.

De inloopavond wordt gehouden bij Bzzzonder Veencampus, aan de Laakboulevard 410/412 in Amersfoort.

Buitengewoon Zorgzaam

Accolade Zorggroep, Stichting Sprank, Kindercentrum Bzzzonder en Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Vathorst willen in het centrum van de nieuwbouwwijk Vathorst onder één dak verder. Woningcorporatie de Alliantie neemt het gebouw waarin het concept Buitengewoon Zorgzaam gehuisvest wordt 'turn key' af van Zenzo Maatschappelijk Vastgoed, om het vervolgens te verhuren aan de samenwerkende (zorg)partijen.

Het draait in Buitengewoon Zorgzaam om leven, ontmoeten, groeien en geloven, waarmee het midden in Vathorst wil staan. Het project heeft de wijk iets te bieden, maar hoopt ook talenten in Vathorst aan te boren. In de meest praktische zin krijgt dit handen en voeten in het leven met elkaar. Zo krijgen jonge kinderen in Buitengewoon Zorgzaam de kans om met ouderen hun appeltje te eten of een vrijwilliger begeleidt één van de jongeren bij een dagje uit. Binnenlopen is altijd mogelijk, in de ruime hal komt een terras waar bezoekers even kunnen uitblazen. Een stiltecentrum vormt een oase van rust in alle drukte. In het complex wordt een ruime kerkzaal gerealiseerd, die ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden.

De verwachting is dat het complex rond het derde kwartaal van 2015 opgeleverd wordt. Website: www.buitengewoonzorgzaam.nl.

advertentie