Ravelijn zoekt vrijwilligers

Nieuws

AMERSFOORT - De stichting Ravelijn, het adres voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk aan de Bergstraat 24, zoekt meerdere vrijwilligers voor functies in Amersfoort.

Ravelijn zoekt deze week onder meer een vrijwilliger met schrijftalent, voor de functie van communicatiemanager. Hij/zij werkt aan de website, beheert de sociale media en schrijft persberichten voor een stichting die een muziekfestival organiseert (vacature 2927).

Een pasgescheiden man (37) probeert de draad weer op te pakken. Ravelijn zoekt een buddy, die hem daarbij wil steunen (vacature 3909).

Voor een mevrouw (70) uit Kattenbroek, die tot voor kort zelf vrijwilliger was, zoekt Ravelijn een vrijwilliger. Hij/zij neemt haar in de rolstoel mee naar Emiclaer (vacature 3888).

Inlevingsvermogen, (enig) technisch inzicht en kunnen samenwerken: deze kwaliteiten zoekt Ravelijn in een klusvrijwilliger. Samen met collega's verricht hij/zij klusjes bij mensen thuis in Liendert (vacature 2138).

Ravelijn zoekt een vrijwilliger die in het asielzoekerscentrum activiteiten wil organiseren voor vrouwen en kinderen. Denk aan: themaochtenden, opvoedondersteuning, naailes of creatieve werkvormen (vacature 3911).

Een pianospeelster (zestiger) met inlevingsvermogen, daar is Ravelijn naar op zoek. Zij vervult de wens van een mevrouw met een lichamelijke beperking, die graag een pianiste zou willen ontmoeten (vacature 3479).

Wie interesse heeft, kan op werkdagen (9.00 tot 17.00 uur) vrijblijvend langskomen bij stichting Ravelijn. Meer informatie in de vacaturebank op www.ravelijn.nl, tel. 033-4613000 of twitter: @ravelijn_033 en Facebook: stichtingravelijn.

advertentie
advertentie