Scrum: Schotse folk en single malt whisky

Nieuws

DE FLINT - Scrum nodigt iedereen uit voor 'A Night of Tunes an' Tales'. Na afloop van de voorstelling is erin de foyer voor de liefhebber een whiskyproeverij, waar onder andere de eigen single malt whisky van de band te proeven is. Op zaterdag 8 februari staat Scrum met 'A Night of Tunes an' Tales' in de Flint.

Scrum bestaat uit zes gepassioneerde muzikanten en een zingende barvrouw met een grote liefde voor rauwe, eerlijke en energieke muziek, die zij doorgaans als pure folkpunkrock het publiek in smijten. Akoestisch weigert Scrum echter in te leveren op kracht en beleving.

In hun eigen theaterkroeg op het toneel staat Scrum garant voor grootse en uitzinnige uitbarstingen, welke afgewisseld worden met kleine, intense momenten, aan elkaar geregen door verhalen met een lach en een traan. Na de voorstelling kan de avond worden afgesloten met een whiskyproeverij, waar ook de eigen single malt whisky van de band te proeven is. Of het nu regent of niet wanneer u weer buiten staat, dat maakt niet uit. Sluit uw ogen en waant u zich nog even in die Schotse kroeg.

Kaarten voor 'A Night of Tunes an' Tales' zijn 24 uur per dag op www.deflint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau van maandag tot en met vrijdag 10.00 tot 16.00 uur en zaterdag 12.00 tot 16.00 uur, tel. 033-4229229.

advertentie
advertentie