'Welkom in het bos' terug in het theater

Nieuws

DE FLINT - Theater- en filmmaker Alex van Warmerdam komt met een remake van zijn veelgeprezen voorstelling 'Welkom in het bos' uit 2002. Pierre Bokma vertolkt opnieuw alle mannelijke personages, één van de vrouwenrollen wordt gespeeld door Hadewych Minis. 'Welkom in het bos' is op vrijdag 7 februari in de Flint te zien.

Het verhaal gaat over Dora en Fannie, die samen door een bos zwerven. De twee vrouwen strijden tegen honger en dorst, en 's nachts horen ze verontrustende geluiden. Dan komen ze een paar merkwaardige types tegen. Ze willen allemaal bevrijd worden van hun lusten, maar de kunst van het verleiden beheersen ze niet…

De voorstellingen van Van Warmerdam komen uit onder de naam 'De Mexicaanse Hond' en worden geproduceerd door Orkater. Zijn laatste producties waren onder andere 'Wees ons genadig' en de speelfilm 'Borgman'. In 2010 ontving hij de Johannes Vermeerprijs.

Kaarten voor 'Welkom in het bos' zijn 24 uur per dag op www.deflint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur, tel. 033-4229229.

Vrijdag 7 februarI, 20.15 uur in De Flint.

advertentie
advertentie