Ravelijn zoekt vrijwilligers

Nieuws

AMERSFOORT - De stichting Ravelijn, het adres voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk aan de Bergstraat 24, zoekt meerdere vrijwilligers voor functies in Amersfoort.

Ravelijn zoekt deze week onder meer vrijwilligers die op 12 februari meewerken aan een Valentijns(verwen)dag voor mensen met een psychiatrische achtergrond. Dit betekent: haren stylen, nagels lakken, het verzorgen van (hand)massages of make-up (evenement 144).

Voor een vereniging die mensen vaatafwijkingen ondersteunt, zoekt Ravelijn een actieve secretaris met inlevingsvermogen. Gezien de samenstelling van het bestuur gaat de voorkeur uit naar een vrouw, die liefst ook moeder is (vacature 3887).

Voor een hulporganisatie zoekt Ravelijn een chauffeur die bij mensen thuis tweedehands goederen ophaalt en kleine klussen op kantoor doet (vacature 3599).

Een zelfstandige vrijwilliger met een opleiding MBO commercieel administratief, daar is Ravelijn naar op zoek. Deze vrijwilliger inventariseert ongeveer honderd fondsen om te kijken of de organisatie in aanmerking komt voor een donatie (vacature 3807).

Voor een buurtrestaurant dat wijkbewoners bij elkaar brengt, zoekt Ravelijn een medewerker voor de bediening (vacature 3883).

Een bezoek aan de kringloop, samen de stad in of thuis koken; deze activiteiten zou een mevrouw (58) met een psychiatrische beperking dolgraag samen met een vrijwilliger doen (vacature 3823).

Wie interesse heeft, kan op werkdagen (9.00 tot 17.00 uur) vrijblijvend langskomen bij stichting Ravelijn. Meer informatie in de vacaturebank op www.ravelijn.nl, tel. 033-4613000 of twitter: @ravelijn_033 en Facebook: stichtingravelijn.

advertentie
advertentie