Tienweekse loopcursus

Nieuws

AMERSFOORT - Op zaterdag 8 februari aanstaande om 9.30 uur is de start van de tienweekse loopcursus bij atletiekvereniging av Altis. De trainingen zijn bestemd voor iedereen die kennis wil maken met de hardloopsport en wil trainen onder deskundige leiding.

De trainingen zijn geschikt voor zowel de beginnende loper, als voor de loper met enige ervaring. Zij lopen op en nabij het sportcomplex van Altis aan de Schothorsterlaan. De informatiebijeenkomst is ook op 8 februari in het clubhuis van Altis en start om 9.00 uur. Na deze bijeenkomst kan er worden ingeschreven, wordt gratis een fit check afgenomen en wordt de eerste training gegeven.

De volgende vier trainingen zijn op zaterdag van 9.00 tot 10.30 uur. Vervolgens lopen deelnemers enkele weken op dezelfde locatie op maandag - of donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. De cursus wordt afgesloten met twee zaterdagochtenden. De laatste zaterdag valt op 19 april, waarbij een Coopertest op het programma staat. Doelstellingen van de trainingen zijn plezier krijgen in hardlopen en verbetering van de conditie, gezondheid, looptechniek en loophouding. De kosten bedragen 35 euro. Informaite via www.altis.nl of Franz van Barneveld, tel. 06-53278991.

advertentie
advertentie