Een moderne Mozart met spannende dans

Nieuws

FLINT - Na de succesvolle productie 'MonteverdISH' zet het cross-over dansgezelschap ISH de samenwerking voort met Vocaallab in 'DJ Moz'ART'. Een feestelijke voorstelling waarin verschillende dansstijlen samensmelten met een moderne bewerking van Mozarts klanken. Op donderdag 6 februari staat DJ Moz'ART in de Flint.

Het begint allemaal met een straatveger die op straat een dirigeerstok vindt. Met die vondst ontketent hij een waanzinnige medley waarin de klassieke componist Mozart weer helemaal van deze tijd wordt. Tegen de achtergrond van magische melodieën verbeelden musici, dansers, zangeressen en een DJ de creatieve geest van de geniale componist.

Het Parool schrijft: ,,De ingrediënten deugen en het podium staat vol met talent." Volgens de Theaterkrant gaan 'de noten van Mozart in virtuozen muziekcomposities aan de haal met hippe muziekstijlen.'

Kaarten voor DJ Moz'ART zijn 24 uur per dag op www.deflint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.

advertentie