Lithos Bouw en Ontwikkeling 'beste van Utrecht'

20 januari 2014 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Lithos bouw en ontwikkeling is door bouwprestaties.nl uitgeroepen tot de best presterende bouwer van de provincie Utrecht, met twee tiende punt achter op de beste bouwer van Nederland.

Bouwbedrijf De Vries en Verburg uit Stolwijk en Oude Wolbers/VarexHuis uit Borne zijn de 'Best Presterende Bouwer' op Bouwprestaties.nl. De Best Presterende Bouwer uit de provincie Utrecht is Lithos bouw en ontwikkeling uit Amersfoort met een 7,7.

Bouwprestaties.nl is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen. De stichting heeft als doel de prestaties van bouwondernemingen transparant te maken en daarmee de kwaliteit van dienstverlening richting kopers te verbeteren. Kopers van een nieuwbouwwoning van deelnemende bouwondernemingen worden gevraagd een enquête in te vullen over de verschillende fasen in het bouwproces en de algemene organisatie.

Dit zijn de beste beoordeelde bouwondernemingen uit de provincie Utrecht: 1. Lithos bouw en ontwikkeling (7,7); 2. BAM Woningbouw (7,0); 3. Trebbe West (7,0); 4. J.P. van Eesteren (6,9); 5. MBB (6,9) en 6. RIZ Bouw (6,9).

De titel 'Best Presterende Bouwer' en bovenstaande cijfers zijn gebaseerd op de score van 31 december 2013. In totaal zijn er meer dan 8.000 enquêtes ingevuld over ruim tweehonderd bouwondernemingen. De totale score is een berekening met weging van beoordelingen gegeven over de laatste acht kwartalen. Stichting Klantgericht Bouwen heeft gekozen voor een splitsing bij vijftig beoordelingen. Bouwondernemingen met minimaal tien beoordelingen tellen mee.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie