KBS Kameleon steunt Ronald MacDonald Kinderfonds

6 januari 2014 om 00:00 Nieuws

ZIELHORST - Katholieke basisschool Kameleon in Zielhorst bestaat 25 jaar. In dit jubileumjaar hebben leerlingen, leerkrachten en ouders samen een aantal feestelijke activiteiten beleefd, onder andere een circusdag, workshopdag, picknick. bios-dag; en een vossenjacht. Ook heeft de hele school samen een lipdub opgenomen waarvan een dvd is gemaakt.

,,Wanneer er een feestje is, ben je met elkaar blij. Op zo'n moment is het ook goed met elkaar stil te staan bij kinderen die het wat moeilijker hebben: Wanneer je ziek bent als kind is dat echt niet leuk en dan zijn je papa en mama heel belangrijk. Daarom hebben wij er als Kameleon voor gekozen om tijdens ons jubileumfeest geld in te zamelen voor het Ronald MacDonald Kinderfonds, zodat de zieke kinderen hun papa's en mama's heel dichtbij kunnen kunnen hebben."

Op woensdag 8 januari wordt het jubileumjaar afgesloten met een spetterende modeshow waarin de nieuwe schoolshirts werden gepresenteerd. Ook wordt dan een cheque van 1.000 euro overhandigd aan de manager van het Ronald MC Donald Huis Utrecht , Karin van der Aa.

De scholen van de Stichting voor Katholiek Primair Onderwijs Amersfoort e.o. (waar de Kameleon deel van uitmaakt) schonken hun deel van het budget van het kerstgeschenk van 2013 aan een goed doel. De Kameleon heeft er voor gekozen om dit bedrag ook aan het Ronald MacDonald Kinderfonds te doneren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie