Ravelijn zoekt vrijwilligers

6 januari 2014 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De stichting Ravelijn, het adres voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk aan de Bergstraat 24, zoekt meerdere vrijwilligers voor functies in Amersfoort.

Ravelijn zoekt deze week onder meer een bestuurslid voor een gehandicaptensportvereniging. Het bestuur is de bindende factor die ervoor zorgt dat alle sporters hun sport kunnen beoefenen: tafeltennis, badminton, zwemmen, H- en E-hockey en rolstoelbasketbal. (vacature 3858)

Een vrijwilligersbegeleider voor een inloophuis voor dak- en thuislozen, daar is Ravelijn naar op zoek. De begeleider neemt een aantal taken over van de coördinator, zoals het begeleiden en aansturen van vrijwilligers. (vacature 2982)

Gasten ontvangen, de bar beheren, telefoon beantwoorden: voor een wijkcentrum in Amersfoort-Noord zoekt Ravelijn een vrijwilliger die deze taken uitvoert. (vacature 3868)

Een vrijwilliger die meedenkt over creatieve ideeën, daar is Ravelijn naar op zoek. Hij/zij gaat aan de slag bij een activiteitencentrum bij mensen met niet-aangeboren hersenletsel. (vacature 3874)

Een vrijwilliger voor een huiskamerbibliotheek voor ouderen, daar is Ravelijn naar op zoek. (vacature 3046)

Voor een 58-jarige dame met een psychiatrische achtergrond zoekt Ravelijn een vrijwilliger die met haar activiteiten wil ondernemen, zoals de stad in, samen koken of naar de kringloop. (vacature 3823)

Wie interesse heeft, kan op werkdagen (9.00 tot 17.00 uur) vrijblijvend langskomen bij stichting Ravelijn. Meer informatie in de vacaturebank op www.ravelijn.nl, tel. 033-4613000 of twitter: @ravelijn_033 en Facebook: stichtingravelijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie