Een haalbare kaart bij Verhage

3 januari 2014 om 00:00 Nieuws

VATHORST - 'Ik ga naar Verhage', is beslist niet aan dovenmansoren gezegd. Verhage fast food is met 36 vestigingen in Nederland een begrip als het gaat om kwaliteitssnacks volgens eigen receptuur. „Wij staan elke dag met een leuk en vlot team van enthousiaste medewerkers klaar voor de gast om alle verwachtingen te overtreffen."

Dit zegt Robert van Dijk. Hij is franchisenemer van Verhage Fastfood in winkelcentrum Vathorst. Terwijl 's middags in zijn etablissement volop de lunch wordt gebruikt door de zakenman en de winkelaar, toont hij met een nimmer aflatende liefde voor het ondernemerschap zijn zaak. „Alles is volgens mijn smaak ingericht waarbij ik zelfs een deel van de wand gedecoreerd heb met bakens van de stad. Bakens met slechts èèn knipoog: de gevel van dit pand."

De ambiance is een mix van een stationsrestauratie en een cafetaria. „Het is niet alleen de naam, het leuke interieur of de goede locatie waar het hier dagelijks om draait. Wij doen op alle gebieden ons uiterste best. Sterker, bij Verhage fast food staan vijf productwaarden altijd centraal: klantvriendelijkheid, netheid, kwaliteit, betaalbaarheid en snelheid. Daarnaast willen we het begrip cafetaria overstijgen met producten die volgens eigen receptuur worden gemaakt. Dat beperkt zich niet alleen tot de patat, maar strekt zich uit over de gehele productrange. Kroketten, hamburgers, kaassoufflés... En de kwaliteit ligt nét even op een hoger level. Bovendien worden deze snacks gebakken in vloeibare olie die we om de dag filteren en om de twee dagen verversen. Daar komt bij dat onze snacks betaalbaar zijn. Om de maand hebben we zelfs een huis-aan-huisactie waarbij de klant gedurende de looptijd van de actie kan profiteren van bodemprijzen zonder dat we concessie doen aan de kwaliteit."

,,En dat geldt natuurlijk ook voor onze belegde broodjes en maaltijden die hier vanzelfsprekend afgehaald kunnen worden", gaat hij verder. ,,Altijd een haalbare kaart, dus. Maar mensen kunnen ook kiezen om hier aan een van deze gezellige zitjes een maaltijd te nuttigen. En dat is vaak een uitkomst voor onder meer de haastige zakenmensen die hier slechts vijf minuten hoeven te wachten op een maaltijd die afgesloten wordt met een gratis kopje koffie. We bieden veel service. Ook aan de mensen die hier 's avonds aan de balie wachten voor de bestelling. Dankzij onze logistiek lopen de wachttijden niet verder op dan tien minuten. Ach, en die wachttijd is zo om met een glaasje sinaasappelsap of een frisje. Maar het kan ook een smoothie zijn, een twist of softijs. Het is niet zo vreemd dat mensen tussen de middag of 's avonds even naar Verhage gaan. En het is altijd gezellig."

Verhage Fastfood

Cruquius 106

3825 MH Amwersfoort

tel. 033-4334820

www. vathorst.verhage.nu

info@vathorst.verhage.nu

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie