Ravelijn zoekt vrijwilligers

20 december 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De stichting Ravelijn, het adres voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk aan de Bergstraat 24, zoekt meerdere vrijwilligers voor functies in Amersfoort.

Ravelijn zoekt deze week onder meer een peuterspeelzaal begeleider. Samen met een collega-vrijwilliger onderneemt hij/zij activiteiten met peuters afkomstig uit de hele wereld. (vacature 1870)

Een vrijwilliger voor een huiskamerbibliotheek voor ouderen, daar is Ravelijn naar op zoek. (vacature 3046)

Ravelijn zoekt vrijwilligers die kleur willen geven aan het leven van mensen met een licht verstandelijke beperking. Een 'maatje' onderneemt activiteiten met een cliënt zoals samen naar de dierentuin, het museum, café, sporten, wandelen of bijvoorbeeld fietsen. (vacature 3235)

Goede contactuele vaardigheden zijn belangrijk, net als organisatietalent en flexibiliteit, voor vacature 3565: 'collectecoördinator'. Deze functie behelst de coördinatie van de jaarlijkse collecte in Amersfoort voor een organisatie die strijdt tegen kanker.

Voor een 58-jarige dame met een psychiatrische achtergrond zoekt Ravelijn een vrijwilliger die met haar activiteiten wil ondernemen, zoals de stad in, samen koken of naar de kringloop. (vacature 3823)

Een vrijwilligster die houdt van kletsen en iets ondernemen kan veel betekenen voor een creatieve vrouw (52), die net een moeilijke tijd achter de rug heeft. (vacature 3822)

Wie interesse heeft in één van de vacatures kan op werkdagen (9.00 tot 17.00 uur) vrijblijvend langskomen bij stichting Ravelijn. Meer informatie is te vinden in de vacaturebank op www.ravelijn.nl, tel. 033-4613000 of twitter: @ravelijn_033 en Facebook: stichtingravelijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie