16 december 2013 om 00:00 Nieuws

Hallo,

Misschien een leuk stukje voor in de komende krant. Een tekst bericht en 2 foto’s voor bij de tekst.

Met vriendelijke groet,

Eddy Roos (voorzitter OWSV Aqua – Holic)

________________________________

________________________________

De inhoud van deze e-mail en eventuele bijlagen kan informatie bevatten die voorbehouden is aan de beoogde ontvanger en/of vertrouwelijk is. Deze e-mail en de bijlagen mogen niet aan derden ter beschikking worden gesteld, niet gebruikt worden en op geen enkele wijze gekopieerd worden door iemand anders dan de beoogde ontvanger van deze e-mail. Als u deze e-mail per abuis heeft ontvangen verzoeken wij u ons telefonisch of per e-mail te waarschuwen en deze e-mail te verwijderen.

The content of this e-mail and any attachments may include information which is intended solely for the intended recipient and/or which is privileged or confidential in nature. This e-mail and its attachments may not be disclosed to, used by, or copied in any way by anyone other than the intended recipient. If you received this e-mail in error, please notify us immediately by e-mail or telephone and delete this e-mail.

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Duikvereniging Aqua – Holic Nederlands kampioen Onderwater voetbal.

Op 15 december is duik vereniging Aqua – Holic Nederlands kampioen onderwater voetbal geworden in Spijkenisse. Ja onderwater voetbal dat bestaat. Met een team van 3 spelers voorzien van een perslucht set probeer je een verzwaarde bal in het doel van de tegenstander te spelen. Toch is dat minder makkelijk als je in eerste instantie lijkt. Het bewegen onder water is erg zwaar en gaat in slow motoin. Ook de bal beweegt heel traag en een diepte pass is dan ook niet mogelijk. Je kan de bal maximaal 1 meter voor je uit spelen, en dan heb je ook nog 3 tegenstanders die de bal in jou doel willen spelen. B

Wij van Aqua – Holic hadden ons ook opgegeven, en gingen voor een gezellig middagje richting Spijkenisse. Bij de winnaar van vorig jaar Aqua Viva werd op 15 december het NK onderwatervoetbal georganiseerd. In poel B van 6 teams hebben we 5 wedstrijdjes van 4 minuten gespeeld. Daarvan werden 2 wedstrijden met 1-0 gewonnen en 3 met 0-0 gelijkgespeeld. Daarmee werden we 1e van onze poel en samen met nummer 2 van onze poel gingen met de nummers 1 en 2 van poel A door naar de finale poel. De finale poel bestond dus uit 4 teams en we moesten dus 3 wedstrijdjes in de finale spelen. De teams in de finale waren erg aan elkaar gewaagd en het spel werd dan ook steeds fysieker. In de eerste 2 wedstrijden werd er met 0-0 gelijk gespeeld en in de hele finale poel was nog niet gescoord. Dus het team wat als eerste een wedstrijd zou winnen zou zeer waarschijnlijk Nederland kampioen worden. In onze laatste wedstrijd kwam een van onze spelers (Wouter Beekman) voor een leeg doel en kon niet meer missen. Hij scoorde de winnende treffer en bezorgde zo ons het NK onderwater voetbal en de organisatie van dit evenement voor volgend jaar. De winnaar moet dit evenement het volgende jaar zelf organiseren dus volgend jaar het NK onderwater voetbal in het Hart van Nederland Amersfoort. Zo zie je maar dat je met een duikbrevet ook andere leuke dingen kan doen. dus als je wilt leren duiken kom naar aquaholic.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie