Ravelijn zoekt vrijwilligers

Nieuws

AMERSFOORT - De stichting Ravelijn, het adres voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk aan de Bergstraat 24, zoekt meerdere vrijwilligers voor functies in Amersfoort.

Ravelijn zoekt deze week onder meer een vrijwilliger die een dame (77) met een psychiatrische achtergrond wil helpen bij het ordenen van haar hobbykamer (vacature 3806).

Kennis van verpleegkundig materiaal is belangrijk voor vacature 3098, net als belangstelling voor geschiedenis. Deze houdt het conserveren van historische verpleegkundige objecten in.

Voor een 75-jarige man zoekt Ravelijn een vrijwilliger die nu en dan met hem gaat vissen. Zo heeft deze mantelzorger even vrijaf van de zorg voor zijn partner (vacature 3812).

Voor een organisatie die sportieve evenementen organiseert, zoekt Ravelijn een bezorger van flyers (vacature 3790).

Een vrijwilliger met inlevingsvermogen, daar is Ravelijn naar op zoek. Hij/zij begeleidt een vrolijk jongetje (8) met een verstandelijke beperking tijdens de zwemles op maandagavond (vacature 3720).

Ravelijn zoekt meerdere vrijwilligers die op bezoek gaan bij mensen met een beperking, die dreigen te vereenzamen (vacature 3385).

Wie interesse heeft, kan op werkdagen (9.00 tot 17.00 uur) vrijblijvend langskomen bij stichting Ravelijn. Meer informatie in de vacaturebank op www.ravelijn.nl, tel. 033-4613000 of twitter: @ravelijn_033 en Facebook: stichtingravelijn.

advertentie