Clubgebouw CJVV bij Park Randenbroek opgeleverd

Nieuws

RANDENBROEK - De werkzaamheden aan het clubgebouw van voetbalvereniging CJVV worden deze week afgerond, meldt de gemeente Amersfoort. De tijdelijke bouwweg die een paar maanden door Park Randenbroek liep vanwege deze werkzaamheden, wordt opgeruimd en de bermen worden hersteld. De werkzaamheden aan het clubgebouw en de kleedkamers zijn nu zo ver gereed, dat de bouwweg verwijderd kan worden.

Hidde ten Hoor, voorzitter van CJVV, is trots op wat er de afgelopen maanden is bereikt: ,,We hebben er met man en macht aan gewerkt, met een fantastisch mooi vrijwilligerscorps. De samenwerking met de aannemer is uitstekend verlopen, hij heeft alles conform planning opgeleverd. Er is nog steeds veel te doen, wij hebben onszelf tot 1 december gegeven om de kleedruimtes en het interieur verder af te maken. Voor ons is dit de volgende stap om een brede, vitale sportvereniging te worden en te blijven."

Op 7 december vindt de officiële opening van het gebouw plaats, aldus Ten Hoor. De vorderingen van de bouw zijn te volgen via de Facebook-pagina en website van de vereniging, www.cjvv.nl.

Herbestrating oprijlaan

De oprijlaan naar de Villa wordt de komende maanden opnieuw bestraat. Voor de herbestrating worden dezelfde soort en kleur stenen gebruikt als de stenen bij de Oranjerie (in het zuidelijke deel van het oude park). Door de werkzaamheden kunnen huurders en gebruikers van de Villa niet direct bij de Villa parkeren. Zij mogen tijdelijk parkeren op de Cornelis van Zwollaan, vlak voor de brug. Alleen de gebruikers van de Villa hebben toestemming om op deze plaats te parkeren.

150.000 bollen

De werkzaamheden in Park Randenbroek gaan uiteraard gewoon door. Er worden dit najaar veel heesters geplant en nieuwe bollen gezaaid. In totaal gaat het om meer dan 150.000 bollen in het park en de omgeving van het park. Ook zijn op steeds meer plaatsen in het park sierhekwerken en booghekwerken zichtbaar.

advertentie