Nieuwe hoofdsponsor AVK

30 juni 2010 om 00:00 Nieuws

Vrijdag jongstleden vond in Nijkerk de ondertekening van het contract plaats tussen hoofdsponsor De Havenaer en een delegatie van de Stichting Amersfoorts Voetbalkampioenschap (AVK). Namens De Havenaer waren daarbij aanwezig Martijn van Maanen, ondernemer/eigenaar in Martinique badkamers en Paul Kaatee, eigenaar van slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo... De stichting Amersfoorts Voetbalkampioenschap was vertegenwoordigd door de voorzitter Piet Hoek (eigenaar van Dam Sport) en Bert van Plateringen in de Stichting belast met alle sponsoractiviteiten. Bert van Plateringen: ,,Afgelopen jaar hebben we Martijn van Maanen benaderd met de vraag of het De Havenaer interessant leek om het Amersfoorts Kampioenschap te ondersteunen. En die vraag is uiteindelijk positief beantwoord met als gevolg dat we nu hier zijn om het contract te bekrachtigen.”

AMERSFOORT - De Havenaer, Home & Lifestyle centrum gevestigd in Nijkerk is dit jaar de hoofdsponsor van het ‘De Havenaer Amersfoorts Voetbalkampioenschap 2010’. De Havenaer, een uniek concept woonboulevard, is gevestigd in de oude chocoladefabriek van Nijkerk aan de Westkadijk en herbergt 15 woon en lifestyle winkels, allen gedreven door eigen ondernemers. Het contract met De Havenaer is gesloten voor de duur van een jaar met een optie voor verlenging de komende jaren.

door Huub van Aerssen

Toegevoegde waarde

Martijn van Maanen: ,,Ik kende zowel Piet als Bert vanuit de voetbalwereld. Als oud speler van AFC Quick en CJVV was ik meerdere malen actief op het Amersfoorts Kampioenschap oude stijl. Ik ben van mening dat dit grootschalige en druk bezochte voetbalevenement De Havenaer in Amersfoort de nodige aandacht op zal leveren. Het is absoluut zinvol en ook eervol om onze naam aan dit Amersfoorts Kampioenschap 2010 te verbinden.”

Paul Kaatee, in het verleden bij SEC actief in de voetbalsport, onderstreept nog eens de toegevoegde waarde van het sponsorcontract. De stichting van het De Havenaer Amersfoorts Voetbalkampioenschap 2010 verplicht zich als tegenprestatie om zoveel mogelijk publiciteitssteun te leveren, zowel voor, tijdens als na het kampioenschap. Voorzitter Piet Hoek: ,,Publiciteitssteun die tot uitdrukking zal komen in bladen en op de website van het AVK, met daarnaast tijdens het kampioenschap het uitdragen van de naam De Havenaer middels onder andere bordreclame, doekreclame en tal van andere sponsoruitingen.”

Chocoladefabriek

De Havenaer is een woonboulevard, gehuisvest in de vroegere chocoladefabriek in Nijkerk. De Havenaer bevat vijftien exclusieve woon - en lifestyle winkels, gedreven door eigen ondernemers.

Het De Havenaer Amersfoorts Voetbalkampioenschap 2010 dat dit jaar in de maand augustus zal worden gespeeld op de velden van de jubilerende voetbalvereniging De Posthoorn (75 jarig bestaan), kent in De Havenaer een betrouwbare en meelevende hoofdsponsor. Een hoofdsponsor die dit Amersfoorts Voetbalkampioenschap, voor het tweede jaar in de nieuwe stijl, nog meer inhoud en volume zal bieden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie