Winkel Woning Makelaars

Nieuws

,,Tot 2008 waren we een kantoor als alle andere, we richtten ons op een zo breed mogelijke doelgroep”, vertelt Rinkel. ,,Op een gegeven moment ging hier de knop om, als je alles wilt doen dan doe je eigenlijk niets voor 100 procent goed. Daarom hebben we gekozen voor één doelgroep. Dat betekent dat je de bedrijfsvoering helemaal inricht naar die doelgroep. We doen geen enkele concessie en richten al onze energie enkel en alleen op onze doelgroep: starters, jonge gezinnen en ‘emptynesters.”

AMERSFOORT - Hendrik-Jan Rinkel en Luciënne van Ruitenbeek vormen samen de solide basis van Winkel Woning Makelaars. Een jong team, maar met een schat aan ervaring. Ervaring die graag en veelvuldig inzetten voor hun speciale doelgroep; starters, jonge gezinnen en ‘emptynesters’. Sinds kort maakt Winkel Woning Makelaars deel uit van Succes Makelaars, een organisatie van kleine slagvaardige makelaars in de regio Eemland.

Rinkel heeft weloverwogen gekozen voor juist deze doelgroep, omdat hij weet dat juist zij de meeste behoefte hebben aan de kennis en kunde van een ervaren makelaar. ,,Starters en jonge gezinnen hebben een enorme informatiehonger. Dat maakt deze groep woningzoekenden arbeidsintensiever dan de doorgewinterde huizenkoper. Voor ons kantoor is dat juist een extra stimulans geweest om voor hen te kiezen. Het maakt je werk ontzettend dankbaar en hartstikke leuk. Daar kan niets tegenop.”

,,Expertise, dat hebben onze klanten het meest van al nodig”, aldus Rinkel: ,,Het feit dat ik een erkend Erkend Hypothecair Planner ben, is voor hen een extra zekerheid. Ik kan direct de financiële consequenties van een aankoop doorrekenen. Doordat ons kantoor zich gespecialiseerd heeft in deze groep, weten we ook precies waar zij terecht kunnen voor bijvoorbeeld een starterslening. Die is, zeker in de gemeente Amersfoort, erg aantrekkelijk.”

De markt is veranderd, toch er is nog wel degelijk markt, maar dan moet je er wel voor zorgen dat je bij de tijd blijft. ,,Dat is een van de redenen waarom we samen met Van de Wall Makelaars uit Amersfoort en Den Daas Makelaars uit Leusden, Succes Makelaars hebben opgericht. Door onze krachten te bundelen, bieden we onze klanten drie keer zoveel expertise en drie keer zoveel bereik voor dezelfde prijs. Want zonder onze eigen identiteit en werkwijze te verliezen, gaan we over en weer huizen voor elkaar verkopen. Het persoonlijke contact met de klant blijft, daarom kiezen mensen ook vaak expliciet voor een kleiner kantoor, dat dat kantoor nu meer slagkracht heeft, is mooi meegenomen.”

uWinkel Woning Makelaar, Hendrik van Viandenstraat 33, 3817 AA, Amersfoort, 4613347, info@kijkopwinkel.nl, www.kijkopwinkel.nl.

advertentie