0-1 Florian Verhoef, 0-2 Bunjamin Yilmaz, 0-3 Wilfred Rietveld, 0-4 Tristan van de Kamp

28 april 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Aan de 0-4 overwinning die CJVV zaterdag op het al gedegradeerde FZO boekte, had de ploeg niet veel. De kleine kans van de Amersfoorters op een plek in de nacompetitie werd teniet gedaan door de zege (0-5) van concurrent Hercules op Dalto.

CJVV wil echter met een goed gevoel van dit seizoen afscheid nemen en daarom gaf de formatie van trainer Jos Krikke in Zeist vol gas. De derde winst op rij was al na de eerste helft een feit.

Florian Verhoef opende na een minuut of tien de score toen hij alleen voor de FZO doelman verscheen: 0-1. Nummer twee volgde twintig minuten later nadat Dylan Wienke eerst nog de paal had geraakt. Bunjamin Yilmaz nam ook een treffer voor zijn rekening en was vijf minuten voor rust ook bij het derde doelpunt betrokken. Hij werd binnen de beruchte lijnen gevloerd waarna specialist Wilfred Rietveld de toegekende strafschop benutte: 0-3.

Na rust acteerden de bezoekers een stuk minder dan in de eerste 45 minuten. Niettemin scoorden zij nog een keer. Invaller Tristan van de Kamp droeg ook zijn steentje bij aan het succes van CJVV op vreemde bodem: 0-4.