0-1, 0-2 en 0-3 Mo Ozturk

21 april 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Met een overtuigende zege (0-3) op De Zebra’s heeft HVC opnieuw een goede stap richting het kampioenschap van de vijfde klasse G gezet. De Amersfoorters hebben nu een voorsprong van drie punten op naaste concurrent Faja Lobi en kunnen op 25 april kampioen worden.

In Hilversum was Mo Ozturk donderdagavond de gevierde man. Met drie doelpunten nam de gevaarlijke aanvaller de gehele productie van de koploper voor zijn rekening. Na een kwartier was hij voor de eerste keer trefzeker. Met een stiftbal verraste Ozturk de doelman van de thuisclub: 0-1.

De Zebra’s gaf zich nog niet gewonnen. De ploeg had echter niet veel in te brengen. HVC doelman Paul Fokkens werd niet veel getest. In de 35e minuut had Ozturk opnieuw succes met een stiftbal: 0-2. Met die gunstige tussenstand ging HVC de rust in.

Na de pauze begon De Zebra’s goed. Fokkens hield de nul echter vast. In de slotfase liet HVC zich weer gelden. Na een aantal door Jochem van Koot gemiste kansen velde Ozturk met zijn derde treffer het definitieve vonnis over de Hilversummers: 0-3.