Bodyimprovement voor een goed lijf

6 januari 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Rachel Lamme heeft zich vanaf 2002 gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met overgewicht. Cliënten met 3 kilo tot 30 kilo overgewicht krijgen bij Bodyimprovement een persoonlijk programma met begeleiding van ervaren gewichtsconsulenten. Daarnaast bieden zij uiteenlopende behandelingen op het gebied van contourverbetering, huidversteviging, en verschillende lichaamspakkingen.

Rachel: De laatste jaren is overgewicht een enorm probleem geworden, en ook bij kinderen komt overgewicht steeds vaker voor. Veel mensen bij ons in de praktijk hebben alles al geprobeerd, van Sonja Bakker tot drastische detoxprogramma’s. Een grote groep verliest gewicht, maar als ze daarna weer in het ‘gewone’ leven komen schiet de weegschaal weer omhoog, het bekende jo-jo effect.

Bij langdurig lijnen gaat de stofwisseling naar beneden, en slaat het lichaam reserves op om te overleven, gevolg is dat het gewicht niet meer daalt.

Bodyimprovement kent verschillende behandelmethoden, want iedereen is uniek. Van de voedingsprogramma’s zijn er 3 verschillende mogelijkheden; Momentum Bio-HCG, een volledig natuurlijke overgewichttherapie. Naast een dosis Bio-HCG volgt u een vet- en koolhydraatarm dieet, gemiddelde gewichtsafname tussen 8-12%. Een minder intensieve methode is het Slinc concept, dit is gebaseerd op een gezond eetpatroon van zes eetmomenten per dag, dus om de 2 tot 2,5 uur, en om u bewust te maken van een gezonde levensstijl. De kuur bestaat uit een voedingsprogramma met intensieve persoonlijke begeleiding. Gemiddelde gewichtsafname 1-1.5 kilo per week.

Ook is er de mogelijkheid om een samengesteld proteïnedieet te volgen van Proviplus.

Op het gebied van Contourverbetering worden er vooruitstrevende behandelingen gegeven.

Cavitatie, de nieuwe manier om blijvend vet te verwijderen op plaatsen waar het met een regulier dieet of sporten moeilijk verdwijnt. Cavitatie is te vergelijken met liposuctie. De behandeling is gebaseerd op de implosie van vetcellen door ultrasone geluidsgolven. De afgebroken vetcellen verlaten het lichaam vervolgens via de natuurlijke weg. Een andere behandeling is Endermologie, dit is uitstekend geschikt om cellulitis aan te pakken. Met een speciaal apparaat wordt de huid omhoog gezogen en vervolgens op en afgerold. Huid en onderhuid krijgen weer een gezonde structuur en word steviger, de cellulitis verdwijnt. Combinatie van deze 2 behandelingen geeft verbluffende resultaten.

u Bodyimprovement, Kaasjeskruid 59, 033 475 06 19, www.bodyimprovement.nl, info@bodyimprovement.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie