Izi Wash It maakt het leven makkelijker

23 december 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Izi Wash It Amersfoort is de derde Kolman wasserij. Een wasserij nieuwe stijl met speciale machines die extra snel hun werk doen. Izi Wash It is er voor wassen en strijken voor particulieren en ondernemingen, Arne Kolman is de ondernemer achter de wasserijformule, een gedreven ondernemer met hart voor was.

Kolman: ,,Mijn familie zit al bijna vijftig jaar in de wasserijbranche. Vroeger had niet iedereen een wasmachine en gingen veel mensen naar de wasserette. Tegenwoordig is dat anders. Maar zijn er nog steeds mensen die zelf geen wasmachine bezitten, bijvoorbeeld studenten. En als je wasmachine stuk is, dan is een wasserette natuurlijk ook een uitkomst. Overigens ziet de tegenwoordige wasserette er heel anders uit dan die van vroeger, wij noemen onze vestiging in Amersfoort dan ook liever een waswinkel, die naam past veel beter bij de moderne uitstraling van deze vestiging.”

Izi Wash It maakt gebruik van professionele machines. ,,Onze machines zijn het neusje van de zalm. Ze werken snel. De meeste programma’s zijn in een halfuurtje klaar. Bovendien hoef je niet je eigen wasmiddel of wasverzachter mee te nemen want dat wordt volautomatisch toegevoegd. De was doen, wordt op deze manier bijna een verzetje.”

Wie helemaal geen tijd heeft om de eigen was te doen, kan die ook afgeven bij de waswinkel of zelfs laten afhalen. Kolman: ,,Wij verzorgen ondermeer de was voor de bewoners De Schuilenburgh en van verschillende horecaondernemingen. Alle was is binnen twee dagen gewassen én gestreken. Zo nemen we de mensen een hele zorg uit handen. Want de was is een steeds terugkerend iets, het lijkt soms wel of de wasmand zichzelf telkens weer op miraculeuze wijze vult, aan de was komt nooit een eind. Het is toch heerlijk wanneer je daar geen omkijken meer naar hebt.”

Kwaliteit en persoonlijke behandeling is vanzelfsprekend bij Izi Wash It. ,,Doordat we een relatief kleine onderneming zijn, kunnen we nog alle tijd besteden aan de was. Bij de grote wasserijen gebeurt alles van wassen tot strijken volautomatisch. Dat is bij ons niet aan de orde, hier komen er nog mensenhanden aan te pas. Daarom kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening veel beter monitoren en leveren wij ook echt maatwerk. Zeg nou zelf als je een vooraanstaand restaurant hebt, dan wil je toch zeker weten dat je tafellaken smetteloos is en je medewerkers er perfect bij lopen? Dat kunnen wij garanderen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen met hart voor hun werk en zij besteden veel zorg aan ieder stuk wat ze onderhanden hebben.”

u Izi Wash It

Arnhemseweg 5-IV

Telefoon: 033 448 10 74

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie