Scoreverloop: 1-3 Jilt Baan

16 december 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De Posthoorn is er zaterdag niet in geslaagd de laatste competitiewedstrijd van 2009 in winst om te zetten. Op de Bokkeduinen, sinds jaar en dag de thuisbasis van de zaterdagclub, moest de ploeg van trainer Rob Snijders een 1-3 nederlaag incasseren tegen HMS.

Na een minuut of 25 tekende het verlies zich al af. De bezoekers produceerden een fraaie treffer en openden daarmee de score: 0-1. De thuisclub had daar geen antwoord op en bleef de hele wedstrijd achter de feiten aanlopen.

Twee minuten na de hervatting waren de gasten voor de tweede keer trefzeker: 0-2. Met enkele wissels probeerde Snijders het tij te keren maar dat lukte niet. Tien minuten voor tijd kregen de Amersfoorters nummer drie om de oren en was het duel definitief beslist. Voor de eindstand van 1-3 zorgde Jilt Baan. Hij zag zijn schot door de Utrechtse doelman gestopt maar in de rebound was de speler van De Posthoorn gelukkiger. ,,Wij hebben verdiend verloren en in de winterstop de tijd om na te denken”, zei Snijders na de teleurstellende prestatie van zijn pupillen.