Scoreverloop: 1-1 Mark van Houten, 1-2 Jeroen Louissen, 1-3 Gert Hazelaar

16 december 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Met een knappe overwinning (2-3) op JSV Nieuwegein sluit vierdeklasser VOP het jaar 2009 goed af. In Nieuwegein gingen de Amersfoorters na een zwakke start steeds beter spelen en verzuimden zij de thuisclub op een grote nederlaag te trakteren. Met de 2-3 eindstand mocht JSV uiteindelijk niet ontevreden zijn.

Na vijf minuten keek VOP al tegen een 1-0 achterstand aan. De gelijkmaker liet echter niet lang op zich wachten. In de 18e minuut gleed Mark van Houten de bal in het doel van de tegenpartij: 1-1. Zeven minuten later was het opnieuw raak. Specialist Jeroen Louissen schoot de bal uit een vrije trap achter de kansloze JSV-doelman: 1-2. Dat was meteen de ruststand.

Na de pauze liet eerst de thuisclub zich gelden voordat VOP weer van zich liet spreken. VOP doelman Jelle Vermeulen zag de bal op de paal belanden. Na een aantal gemiste kansen kon invaller Gert Hazelaar tien minuten voor tijd de bevrijdende derde treffer laten aantekenen: 1-3. Enkele minuten later was de VOP defensie even niet bij de les en daar profiteerde JSV van: 2-3. In de slotfase knalde Louissen de bal nog op de kruising.