Burgemeester Van Vliet vertrekt in 2010

Nieuws

AMERSFOORT - Burgemeester Albertine Van Vliet-Kuiper stapt in de loop van 2010 op als burgemeester van Amersfoort. Burgemeester Albertine van Vliet-Kuiper blikt in een videofilm terug op het bijzondere feestjaar 2009. Van Vliet kondigt in de film aan haar ambt in de zomer van 2010 neer te leggen.

In 2000 werd ze benoemd tot burgemeester van de stad. ,,Bijna tien jaar lang mag ik nu burgemeester zijn van deze stad, met hart en ziel. Tien jaren waarin veel is gebeurd. Waarin we zijn gegroeid, maar waarin we gelukkig ook zijn verbonden. Het is voor mij en voor de stad een natuurlijk moment om na te denken over de toekomst.” De burgemeester kondigt haar voorgenomen vertrek aan zodat er voldoende tijd is om na te denken over wat voor burgemeester de stad nodig heeft. Burgemeester Van Vliet benadrukt dat er nu geen sprake is van een afscheid. ,,Er is nog veel werk aan de winkel. En daar kijk ik naar uit, het komend half jaar.”

In de persoonlijke boodschap wenst ze alle Amersfoorters bovendien mooie feestdagen en een rustige en gezellige jaarwisseling.

advertentie
advertentie