Eenvoudige winst dames Crackerjacks

9 december 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De basketbaldames van Crackerjacks boekten ook afgelopen weekend weer een eenvoudige overwinning. Ditmaal moesten de Utrecht Bull’s er in eigen huis met 21-56 aan geloven. Alhoewel er de eerste helft nog even warm gedraaid moest worden stond er na het spelen van twee kwarten al een 10-27 voorsprong op het scorebord voor Crackerjacks. Pas in het derde kwart kwam de scoringsmachine van Amersfoort pas goed op gang en was er bij vlagen sprake van goed samenspel. Met speels gemak liep de formatie van coach Bichon uit naar een dik verdiende 21-56 eindstand. Komende zaterdag staat voor Crackerjacks, de huidige nummer twee op de ranglijst in de 2e klasse van het Rayon, de wedstrijd tegen koploper Forwodians op het programma. In de eigen sporthal Zielhorst zal dan moeten blijken of de Amersfoortse ploeg het sterke spel zal kunnen continueren.