1-1 en 1-3 Emile Brouwer, 1-2 en 1-4 Mustafa Nantalboglu

2 december 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - APWC heeft plaatsgenoot VVZA, de huidige koploper in de vierde klasse H, zondag een goede dienst bewezen. In Bussum verraste de formatie van trainer Harry Oussoren vriend en vijand met een knappe overwinning (1-4) op BFC, de nummer twee op de ranglijst van 4H.

De winst kwam pas na rust tot stand. In de eerste helft had APWC al ruim afstand van de thuisclub kunnen nemen als Michael Ouwerkerk zeker drie 100 procent kansen had benut. BFC vond dat niet erg en scoorde zelf wel na een minuut of 25: 1-0.

Na rust had APWC dus wat recht te zetten en dat was aan de dit seizoen tot nu toe wisselvallig opererende ploeg wel toevertrouwd. De gasten werkten een prima tweede helft af en gaven de Bussummers geen schijn van kans meer op een goed resultaat. Emile Brouwer (2) en Mustafa Nantalboglu (2) zorgden op vreemde bodem voor een Amersfoorts feestje: 1-4.