Verlies voor Soesterkwartier

2 december 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De korfballers van Soesterkwartier traden afgelopen zaterdag in sporthal Schuilenburg aan tegen het nog ongeslagen DWS. Met een grote schare supporters als coulisse begon Amersfoort scherp aan de wedstrijd en kreeg zeker de nodige kansen. Toch viel na 5 minuten de eerste treffer voor DWS, dat ogenschijnlijk als een bevrijding leek te werken. De spanning was er af bij de gasten en Soesterkwartier liep letterlijk achter de feiten aan. De ploeg van trainer Joop Stolte had moeite met scoren, waardoor de Amersfoorters bij rust op een 11-3 achterstand waren gezet. Soesterkwartier, wakker geschud, begon de tweede helft wederom scherp met een aantal fraaie aanvallen tot gevolg. Toch kon de ploeg de ruime opgelopen achterstand die het in de eerste helft had opgelopen niet meer goed maken, waardoor de wedstrijd eindigde in een 9-19 verlies voor Soesterkwartier.