0-1 Jeffrey van de Wijngaard

11 november 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Jeffrey van de Wijngaard heeft vierdeklasser Amsvorde zondag de winst (0-1) op Zwaluwen Utrecht bezorgd. In de laatste minuut van het duel haalde de Amersfoorter uit voor de enige treffer in het overigens matige duel. Door de winst handhaaft de formatie van trainer Fillie Kraak zich in de top van het klassement.

Raymond Harzevoort had Amsvorde halverwege de eerste helft al aan twee doelpunten kunnen helpen. De middenvelder had geen geluk in de afronding van de kansen.

In de tweede helft nam Amsvorde nog meer het heft in handen. De grensrechter van de thuisclub werkte echter niet mee en vlagde teveel naar de zin van de gasten. Pas in de blessuretijd kwam Amsvorde eindelijk tot scoren. Ibo Pancar legde de bal keurig terug op Van de Wijngaard. De aanvoerder schoot de bal vervolgens in de verre hoek van het Utrechtse doel: 0-1.