1-0 Damion Dekkers, 2-0 Wessel Schmidt

11 november 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De slotminuten zijn Cobu Boys zaterdag in het thuisduel tegen Benschop noodlottig geworden. Na een 2-0 voorsprong leek het duel op een 2-2 remise af stevenen maar daar dachten de bezoekers anders over. Zij scoorden een minuut of drie voor het einde van de wedstrijd de winnende treffer , opnieuw een domper voor trainer Jeroen Jooren en de zijnen.

De Amersfoorters waren nog zo goed aan de ontmoeting op sportpark Zielhorst begonnen. Damion Dekkers (1-0) en Wessel Schmidt (2-0) bezorgden de thuisclub binnen een minuut of twintig een comfortabele voorsprong. Maar nog voor rust antwoordde Benschop met een mooie uitval.

Na rust kon Cobu Boys de 2-1 voorsprong niet vasthouden. Benschop werd steeds sterker en scoorde na tien minuten de gelijkmaker. Daarmee was het leed voor Cobu Boys nog niet voorbij want in de slotfase moest de thuisploeg nog een derde tegentreffer incasseren. Door de nederlaag zit Cobu Boys nog steeds in de hoek waar de klappen vallen.