0-1 Peter Hazeleger, 0-2 Berry Peters

11 november 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De aanhangers van De Posthoorn die zaterdag naar Utrecht waren afgereisd om het duel tegen VVJ bij te wonen, zullen geen spijt van hun reis hebben gehad. Zij zagen hun favoriete ploeg voor een verrassend resultaat tegen een van de betere ploegen in de vierde klasse zorgen. Op vreemde bodem bleven de Amersfoorters met 1-2 aan de goede kant van de score.

Peter Hazeleger gaf zijn ploeg na een minuut of twintig het goede voorbeeld. Uit een voorzet van Berry Peters haalde de spits doeltreffend uit. Nummer twee liet niet lang op zich wachten. In de 38e minuut passeerde Peters enkele verdedigers en gaf hij ook de doelman van de thuisclub het nakijken.

In de tweede helft kreeg De Posthoorn het moeilijker. De ploeg van trainer Rob Snijders hield echter goed stand maar had wel de scheidsrechter mee. Halverwege het tweede bedrijf konden twee Utrechters met een rode kaart voortijdig de kleedkamer opzoeken. Met negen man kon VVJ geen potten meer breken. Het duel haalde de 90 minuten echter niet. De arbiter staakte de wedstrijd vlak voor tijd definitief na een opstootje op het veld.