1-0 Dillen Wienke, 2-0 Wilfred Rietveld, 3-0 en 4-0 Reinout de Jonge

4 november 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De voetballers van CJVV hebben de goede smaak te pakken. Zij waren zaterdag een maatje te groot (4-0) voor FZO, de hekkensluiter in de derde klasse D. Daarmee boekten de Amersfoorters de derde overwinning op rij en kunnen zij na een slechte competitiestart langzamerhand aan een klassering in de top drie gaan denken.

Tegen het zwakke FZO (Flats Zeist Oost) hoefden de CVVV’ers niet tot het uiterste te gaan om een driepunter in de wacht te kunnen slepen. Na een minuut of twintig opende Dillen Wienke met een intikker de score, vlak voor rust gevolgd door nummer twee. Ook bij die treffer was Wienke betrokken. Hij werd in het strafschopgebied gevloerd waarna Wilfred Rietveld vanaf elf meter raak mocht schieten: 2-0.

De tweede helft was een formaliteit. CJVV had gemakkelijk de dubbele cijfers kunnen halen maar de ploeg verzuimde dat te doen. Alleen Reinoud de Jonge wist twee keer een rebound te benutten: 4-0. In de slotfase moest een speler van FZO nog een rode kaart (twee keer geel) incasseren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie