1-1 Rachid Oujama

21 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Derdeklasser Quick heeft de mooie prestatie (6-0 winst) in de vorige competieronde tegen Brederodes zondag in Hilversum geen goed vervolg kunnen geven. Tegen Wasmeer kwamen de Amersfoorters niet verder dan een gelijkspel: 1-1.

De start van de formatie van trainer Sijtze Wobbes was ook niet om over naar huis te schrijven. De bezoekers begonnen, volgens de oefenmeester, te afwachtend. Met als gevolg een 1-0 achterstand na een kwartier te hebben afgewerkt. Daarna gingen de Quick’ers beter spelen en trokken zij het duel naar zich toe. In de slotfase van de eerste helft kon Rachid Oujama de stand met een kopbal gelijk trekken: 1-1.

In de tweede helft zat het Quick niet mee. Twee doelpunten van de gasten werden door de scheidsrechter afgekeurd, één van Mark den Boer wegens buitenspel en één van Marvin Snijders wegens duwen. Daarna kregen beide partijen nog de kans om het duel te beslissen maar gescoord werd er in Hilversum niet meer.