0-1 Mohammed Ozturk

21 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Het duel tussen de vijfdeklassers VSC en HVC is zondag door de scheidsrechter gestaakt en ook niet meer hervat. Een minuut of tien voor het einde van de wedstrijd vormde een opstootje voor de arbiter aanleiding om alle spelers naar de kleedkamers te dirigeren. VSC had daarna geen zin meer om verder te spelen.

Op dat moment was de stand 1-1. HVC speelde in Utrecht niet best. De Amersfoorters konden op vreemde bodem geen potten breken. Zij openden nog wel de score. In de zevende minuut haalde Mohammed Ozturk vanaf een meter of vijftien doeltreffend uit: 0-1.

De gelijkmaker viel nog voor rust. De defensie van HVC oogde niet sterk en daar profiteerde de thuisclub van: 1-1.

In de tweede helft werd VSC door de veel feller spelende Amersfoorters met de rug tegen de muur gedrukt. Het houtwerk stond echter een doelpunt van HVC in de weg. Jacky Baauw en Ozturk hadden geen geluk met hun doelpogingen.