0-1 Erik van Dam, 1-2 Menno Rodenburg

21 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

HOOGLANDERVEEN - Door een overwinning (1-2) op concurrent Aurora is Hooglanderveen een plaats gestegen op de ranglijst van de vijfde klasse H. Alleen koploper Zeist moeten de Hooglanderveners nu nog boven zich dulden.

In Werkhoven kregen de toeschouwers geen leuke wedstrijd voorgeschoteld. Na een half uur zorgde Erik van Dam voor vreugde in de Hooglanderveense gelederen. Met een schot vanaf een meter of zestien verraste hij de doelman van de thuisclub: 0-1.

In de tweede helft nam Aurora meer risico om de achterstand te kunnen wegwerken. De thuisploeg slaagde er ook in de gelijkmaker te produceren: 1-1. Het antwoord van Hooglanderveen liet echter niet lang op zich wachten. Nog geen vijf minuten na de gelijkmaker kreeg Menno Rodenburg de bal goed op zijn pantoffel: 1-2. De druk op het doel van de gasten nam daarna flink toe. Gevolgen had dat echter niet meer voor de uitslag van het duel.