1-1 Ronald Buitink, 1-2 en 1-3 Florian Lammers

21 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

HOOGLAND - Het gepromoveerde Hoogland mengt zich in de strijd om de bovenste plaatsen in de tweede klasse B. Dat is nu wel duidelijk na de knappe overwinning (2-3) van de Hooglanders zondag op Kampong.

In Utrecht was Hoogland de bovenliggende partij. Na een minuut of tien moesten de bezoeker eerst nog een achterstand wegwerken. De 1-0 vormde echter geen probleem voor de met veel zelfvertrouwen spelende Hooglanders.

Nog voor rust kwam de doelpuntenmachine van Hoogland op gang. Ronald Buitink zorgde met een harde knal voor de gelijkmaker waarna Florian Lammers met een mooie stiftbal via de onderkant van de lat zijn ploeg aan de leiding hielp: 1-2.

Al vrij snel na de start van het tweede bedrijf viel de derde Hooglands treffer. Lammers haalde voor de tweede keer doeltreffend uit: 1-3. Na de tweede Utrechtse treffer (70e minuut) kwam Hoogland zwaar onder druk te staan maar de ploeg gaf de winst niet meer uit handen.