MIA tegen Huizen niet bij de les

21 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Koploper in de derde klasse van het veldkorfbal MIA, verloor afgelopen zaterdag in en tegen Huizen met 14-9. MIA coach Ruud Schreuder: ,,Mijn ploeg was absoluut niet bij de les en speelde zeker niet scherp genoeg. Huizen speelde met veel meer uitstraling en wilde de wedstrijd winnen. Die instelling was ditmaal bij MIA ver te zoeken.” Huizen speelde geraffineerder en ging naarmate de wedstrijd vorderde steeds meer achterverdedigen, een speelwijze waarop Amersfoort niet goed mee om kon gaan. Via 0-1 en 1-2 kwam de ploeg uit Huizen naarmate de eerste helft vorderde op een 4-2 voorsprong die het vervolgens ook niet meer afstond en aan de thee ging met een 7-4 ruststand. In de tweede helft van dit korfbaltreffen probeerde MIA het wel, maar de ballen wilden er niet in. Huizen daarentegen bleef scherp in de afronding en liep uit naar een 14-9 eindstand.