0-1, 0-2 en 0-3 Thijs Tomassen, 0-4 Menno Bos

7 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

ACHTERVELD - Hooglanderveen heeft zondag bij het normaal zo stugge Achterveld een vrij gemakkelijke 0-4 overwinning geboekt. Het keurkorps van Van den Brom startte zeer scherp, met veel druk op de achterste linie van de oranjehemden. Dat resulteerde al na twee minuten in een treffer van aanvaller Thijs Tomassen. Oog in oog met de Achterveld-doelman bleef de rechtsbuiten koel: 1-0.

In de 73ste minuut was het Tomassen die andermaal het net liet bollen. Na een individuele actie liet hij de doelman van de gasten kansloos: 2-0. De Veners kregen het na deze treffer op de heupen, want een minuut later was het weer Tomassen die na een sublieme steekpass van invaller Paul van Bekkum alleen op de sluitpost af kon gaan en de trekker met succes overhaalde: 0-3.

Twee minuten daarna werd de rechtsbuiten weer met een mooie steekpass van Van Dam diep gestuurd. Tomassen bediende de meegelopen middenvelder Menno Bos, die wel raad wist met dat buitenkansje: 0-4.