0-1 Yannick de Vries, 1-1 Leon Stein, 1-2 Terence Vliet

7 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Door een knappe overwinning (1-2) op Bunnik kan VOP weer wat ruimer ademhalen. De Amersfoorters namen door de driepunter meteen afstand van Bunnik, de hekkensluiter in de vierde klasse G. VOP heeft nu zes punten uit vier wedstrijden verzameld en dankte de winst zaterdag aan de schutters Yannick de Vries en Terence Vliet.

De Vries opende na 27 minuten de score. Hij rondde een voorzet van Vliet met een kopbal af: 0-1. VOP bleef na die treffer de betere ploeg maar kon het overwicht niet in de score tot uitdrukking brengen. De thuisploeg kwam acht minuten na de openingstreffer op gelijke hoogte met de bezoekers, ook met een kopbal: 1-1.

In de tweede helft was de ontmoeting meer in evenwicht. De beslissende treffer kon na een kwartier worden genoteerd. Vliet verscheen alleen voor de doelman van Bunnik en gaf de sluitpost geen schijn van kans met een zuiver schot: 1-2. De winst kwam daarna niet meer in gevaar.