1-0 Rogier Aalders, 2-0 Richard Eversen, 2-1 Peter Hazeleger, 3-1 en 4-1 Rogier Aalders

7 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De stemming onder spelers en begeleiders van De Posthoorn zal zaterdag niet best zijn geweest na de duidelijke nederlaag (4-1) tegen EDO. Al vanaf de vijfde minuut liepen de Amersfoorters achter de feiten aan. Alleen in de tweede helft zag het er even wat beter uit voor de bezoekers toen Peter Hazeleger de achterstand wist te verkleinen: 2-1.

De hoop op een goed resultaat was echter al snel voorbij. Amper drie minuten na het doelpunt van De Posthoorn antwoordde de thuisclub al. Rogier Aalders scoorde binnen tien minuten twee keer: 4-1.

Dezelfde speler was ook verantwoordelijk voor de openingstreffer in de vijfde minuut: 1-0. EDO bleef na die treffer de bovenliggende partij. Ver in de blessuretijd van de eerste helft werd Aalders binnen de beruchte lijnen gevloerd. De toegekende strafschop vormde voor Richard Eversen geen probleem: 2-0.