1-1 Terence Vliet, 2-2 Jeroen Louissen, 3-2 Merijn Kramp

30 september 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Ook voor VOP is zaterdag de eerste overwinning in het nog prille seizoen een feit geworden. Op sportpark Olympus bleven de Amersfoorters Delta Sports met gering verschil (3-2) de baas.

De start van VOP was niet goed want al na twee minuten keek de thuisclub tegen een achterstand aan: 0-1. Omdat het houtwerk niet wilde meewerken, bleef die stand tot de rust gehandhaafd.

Meteen na rust was het wel raak. Terence Vliet zorgde voor de gelijkmaker: 1-1. Dezelfde speler had niet lang daarna pech met een schot op de onderkant van de lat. De bezoekers uit Houten vonden dat niet erg en waren gelukkiger in de afwerking: 1-2.

Geluk had de thuisclub later ook toen de bal uit een door Jeroen Louissen genomen vrije trap via het hoofd van een tegenstander in het net van Delta Sports belandde: 2-2.

Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd viel de winnende treffer. Met een schitterende kopbal zorgde Merijn Kramp voor grote vreugde in de Amersfoortse gelederen: 3-2.