1-0 Erik van Laar, 2-0 Thijs Tomassen, 3-1 Nick Kreijne

30 september 2009 om 00:00 Nieuws

HOOGLANDERVEEN - De tweede driepunter voor Hooglanderveen is een feit. Op de vierde competitiedag rekenden de Hooglanderveners zondag op eigen veld af met Patria: 3-2.

De start van de thuisclub was goed want al na een kwartier opende Erik van Laar de score: 1-0. Daarna zakte de ploeg weg maar consequenties had dat niet voor de formatie van trainer Bert van den Brom.

In de tweede helft acteerde Hooglanderveen een stuk beter. Twee doelpunten kon de ploeg bijschrijven. De eerste treffer kwam in de 75e minuut op naam van Thijs Tomassen. Hij rondde een voorzet van Nick Kreijne goed af: 2-0. Amper een halve minuut later verkleinde Patria de achterstand: 2-1.

Het antwoord van Hooglanderveen liet niet lang op zich wachten. Nog geen minuut na de Zeister treffer bracht Kreijne met een afstandschot het verschil weer op twee doelpunten: 3-1. In de voorlaatste minuut bepaalde Patria met een lobbal de eindstand op 3-2. Na vier duels heeft Hooglanderveen nu zeven punten verzameld.