C1000 thuis in Vathorst

8 juli 2009 om 00:00 Nieuws

Voor het zover is speelt de ondernemer in op de specifieke vraag van de Vathorsters. In zijn assortiment is er speciale aandacht voor jonge gezinnen met kinderen.

AMERSFOORT - De wijk Vathorst raakt zo langzamerhand aardig gevuld. Pionier C1000 voelt zich als een vis in het water in de nieuwe wijk. Ondernemer Jacco de Bruine zorgt ervoor dat er vooral voor de gezinnen genoeg te genieten is bij zijn C1000. De C1000 is nu nog gevestigd in een tijdelijk onderkomen aan de Bergenboulevard maar over vijf jaar verkast de supermarkt naar het buurtwinkelcentrum. Daar krijgt De Bruine dan ook fors meer vierkante meters tot zijn beschikking.

De Bruine: ,,Onze supermarkt is qua oppervlakte niet de grootste en dan moet je keuzes maken in het assortiment. Omdat Vathorst relatief veel kinderen telt heb ik in mijn winkel alles van Bibaboerderij. De Bibaboerderij is een kinderprogramma voor de kinderen van 2 tot 6 jaar. De thema’s van Bibaboerderij zijn gebaseerd op educatie, verantwoord leven, gezond eten, respect voor milieu en elkaar waarbij muziek een grote rol speelt. C1000 staat hier helemaal achter en daarom zijn wij een partnerschap aangegaan. De productenrange van Bibaboerderij bestaat uit verzorgingsproducten en voedingsmiddelen. De nadruk daarbij ligt op gezondheid, lekker en leuk. Met de Bibavoedingsmiddelen kan je alle kanten uit, op onze site staan bijvoorbeeld een groot aantal recepten en traktatie-ideeën. Verder bestaat het assortiment vooral uit het traditionele pakket. Dat spreekt gezinnen het meeste aan. Ik merk wel dat de Vathorster staat op kwaliteit, daar doen wij dan ook geen enkele concessie aan.”

De kracht van de C1000 in Vathorst zijn de medewerkers. ,,Veel van mijn medewerkers werken hier al vanaf het begin. Ze komen voor een groot deel ook uit de wijk zelf en ze kennen de klanten goed. Dat is wederzijds want ook de klanten weten zo langzamerhand goed bij wie ze terecht kunnen met hun vragen. We zijn ook echt al een beetje geworteld in Vathorst. Onze supermarkt voelt zich verbonden met de wijk. Dat is de reden waarom we dit jaar mee hebben gedaan met de clubactie, als supermarkt ben je dan gericht voor je eigen wijk bezig. Net zoals veel jonge wijken barst Vathorst van de jonge sportverenigingen met weinig geld maar met gedreven mensen. Dat zag je ook bij de clubactie, iedereen was fanatiek voor de eigen club aan de gang. Voor ons een bevestiging dat we er goed aangedaan hebben om mee te doen.”

De Bruine’s winkel is iedere dag open van acht uur ‘s ochtends tot negen uur ‘s avonds.

u C1000 Vathorst

Bergenboulevard 163

3825 AC Amersfoort

Telefoon: 033-2858562

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie