Opticlaer vertroetelt de ogen

3 juni 2009 om 00:00 Nieuws

,,Als optometrist ben ik zelfs bevoegd om eenvoudige oogproblemen te behandelen. Verder verwijs ik iemand met een oogafwijking naar de juiste specialist. Wil iemand graag een laserbehandeling, dan beoordeel ik of de ogen daar geschikt voor zijn. De afgelopen tijd waren de problemen bij het laseren in het nieuws. Een groot deel van die problemen kan je ondervangen door eerst advies van een optometrist in te winnen. Wij doen zaken met Eyescan maar het staat iemand vanzelfsprekend altijd vrij om de eigen behandelaar te kiezen. Ook voor de zorg na een laserbehandeling kunnen patiënten bij mij terecht.”

AMERSFOORT - Opticien Opticlaer behandelt ogen als een kostbaar en kwetsbaar bezit. Daarom neemt zij alleen genoegen met de beste spullen, de beste apparatuur en de beste mensen. Een van hen is optometrist Mark Bril. de ogen van zijn clientèle gaan hem oprecht aan het hart. Hoogwaardige zorg is het uitgangspunt van Opticlaer. Het is niet voor niets dat er een optometrist de scepter zwaait. Mark: ,,Een optometrist meet niet alleen, hij herkent ook het zieke oog.”

Op brillengebied heeft Opticlaer alles in huis, van het hipste designermontuur tot de meer klassieke modellen van de optiekmerken. Mark: ,,Grote brillen zijn de trend, de vorm, de kleur alles aan de bril mag opvallen. Het vierkante model is een beetje op zijn retour, wat we nu zien is een variatie op het zogenaamde ziekenfondsbrilletje maar dan groter en net niet helemaal rond.”

,,De zonnebrillen zijn net als de ‘gewone’ brillen vooral groot maar niet meer zo bling-bling als eerder. Je ziet het bij de modellen van bijvoorbeeld Prada en Versace het is allemaal net wat soberder dan een jaar terug. Overigens is een zonnebril niet speciaal een zomerartikel, juist in de andere jaargetijden, wanneer de zon laag staat is een zonnebril onontbeerlijk om bijvoorbeeld op een veilige manier deel te nemen aan het verkeer.”

,,Een ander belangrijk deel van ons assortiment zijn de kinderbrillen. Onze collectie is relatief groot vergeleken bij die van andere opticiens. Wij hebben hier altijd ruim 80 verschillende monturen op voorraad, ook voor de kleine klanten moet er voldoende te kiezen zijn.”

De contactlens is helemaal ingeburgerd. ,,Wij meten alle soorten contactlenzen aan”, vertelt Mark. ,,Of het nu gaat om daglenzen, week of maandlenzen maar ook om de zogenaamde nachtlenzen. Die laatste categorie lenzen is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld mensen die door hooikoorts geen lenzen kunnen dragen.”

u Opticlaer Opticiens, Emiclaerhof 368, 033 455 1136, www.opticlaer.nl. Zie ook www.eyescan.nl/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie