Aloysiusschool steunt actie Alpe d’Huzes

3 juni 2009 om 00:00 Nieuws

Alpe d’Huzes is een jaarlijks wielerevenement waar deelnemers individueel of in teamverband minimaal zes maal op één dag de Alpe D’Huez beklimmen ten behoeve van Alpe d’Huzes onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding. Een van de deelnemende Amersfoortse teams bestaande uit Dennis Veenendaal, Lars Roos, Arjan Roos, Frans Reijnhout, Vincent Vis en zus Vanessa Vis, was blij verrast met de actie van deze basisschool, die door middel van gesponsorde hardlooprondjes in het Randerbroekerbos en een zelfbedachte flessenactie dit geweldige bovengenoemde bedrag bijeen wisten te sprokkelen. Vincent Vis en zusje Vanessa, die voor deze gelegenheid in wieleroutfit de cheque in ontvangst namen, waren dan ook vol lof over dit geweldige initiatief. Vincent Vis: ,,Fantastisch wat deze kinderen hebben gepresteerd! Ik ben uitermate verrast en blij met deze actie die onze verwachtingen ruimschoots heeft overschreden.” Zus Vanessa vult aan: ,,Met dit bedrag komen we op een totaal van zo’n € 17000,- dat we de afgelopen maanden bijeen hebben weten te krijgen. Véél meer als dat we oorspronkelijk hadden gedacht. En dat allemaal voor KWF Kankerbestrijding! Onze dank gaat dan ook uit naar allen die ons hebben gesteund en nog steeds steunen. We zullen ons aanstaande donderdag het zweet voor de ogen fietsen om optimaal aan de gestelde doelstelling(en) te voldoen.”

AMERSFOORT - Groep acht (40 jongens en meisjes) van de Amersfoortse Aloysiusschool met aan het hoofd leraar Rob Vis, overhandigde afgelopen woensdag op het schoolplein een cheque ter waarde van bijna €1800 aan vertegenwoordigers van het team dat op donderdag 4 juni de Alpe d’Huez gaat beklimmen in het kader van het KWF kankerbestrijding.

door Huub van Aerssen

Met gemiddeld zo’n 6000 trainingskilometers in de benen is het team optimaal voorbereid. Vincent Vis: ,,Met de een wat minder en de ander wat meer kilometers in de benen ben ik er van overtuigd dat het absoluut gaat lukken waarbij we ons ter plekke ondersteund weten door familie, vrienden en kennissen. Onze shirtsponsors Theo Meijer Sport (spinning), Beauty4You (schoonheidssalon), Rosencamp Adviesgroep en De Amersfoortse Verzekeringen, inclusief de vele andere sponsoren allen nogmaals dank voor uw support.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie